Bli ny?

Gårsdagen gikk til alt annet enn å blogge. BIlen var på hjul stort sett hele tiden, og på kvelden var det bursdag for ei i strikkeklubben. Før bursdagen fikk jeg dratt innom frisøren, og kuttet bort ganske så mye av håret. Så lenge det har vært «kort», har jeg ikke tenkt at det var så langt. Det var nå i skulderhøyde i nakken og rett under haka foran. Men når frisøren tok tak i håret, og klippet det helt inntil hodet, så jeg var LANGT det faktisk var.. hehe. Skitskummelt ! Men nå er det kort og gjort, og dermed no return. Før det vokser ut igjen. Det er bare hår.. 🙂 

Sånn sett, så er jeg mer «stylet» med kort hår, da jeg ikke kan bare stå opp og gå ut, det krever litt mer 😛 

2 dager jobb igjen, før det bærer avsted til DK og jobb. Jeg har snudd døgnet feil vei, det vil si istedenfor  å legge meg tidlig og være uthvilt i 5 tida, så jeg er klar for jobb – sovner jeg 2-3 og er dødstrøtt kl 07 😛 Typisk det slår aldri feil. 

Nå er planen å sortere en del jobbting, få orden på stua til jeg reiser (totalt sykaos) og være med familien før jeg reiser bort 5 dager. 🙂 

I dag fikk jeg tatt noen bilder utenfor med shortsen på. Skjorten er fra Maison, elsker de – myke og gode. Shortsen er den irriterende 14timers produksjonen fra 1,5 uke siden i Sarpsborg. 

#bernina #deeranddoe #symaskin #søm #håndarbeid #hobby #Mote #syselv #mamma #jobbmamma #mammaliv 

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..