Trykkføtter

Trykkføtter er utrolig moro! Har du mange? Jeg har tidligere vist mine trykkfotskap, de inneholder en pen samling. Det rare, er at alle som en – gjør en jobb, og ja – alt kan gjøres med en standardfot. Men ! Det blir utrolig mye finere resultat av å bruke forskjellige føtter! I forrige bestilling, manglet det en trykkfot – og den kom i går 🙂 Fot nr 52, er nå i hus. Har du sett en slik før? 😉 Teflon og glideføtter er undervurdert! 

Uansett hvilken maskin du har, så tilhører det nok en pen liten tilbehørsbok. Titt litt i den, og oppdag verktøyets verden! 🙂 

#bernina #trykkføtter #symaskin #søm #sy #håndarbeid #hobby #syglede #homemade

6 kommentarer

  1. Med min nye maskin fulgte det nye ting som jeg enda ikke har prøvd for de skal festet på en spesiell måte. Har ikke blogg lenger men håper å følge deg selv om jeg skriver selv.

    Liker

  2. Skulle likt ett innlegg om de føttene. Mine er alfabetisk. Det liker jeg. Ergo lett å bytte. Men en jeg ikke har skjønt hel er en som er med knappenål. En ligger knappen bak og så syr en. Er det mål eller hva er poenget med den. Men det fins de som en skal fjerne hele fotsystemet og feste på men en spesial opplegg. Min nye maskin er en drøm.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..