Symaraton resultater..

Så var det tirsdag, og arbeidsmengden er helt klart over meg – og tilbake for full guff 🙂 Men før jeg tar helt av, tenkte jeg å vise hva som ble produsert i helgen! Ikke så lett med selvutløser i mørk stue, men pytt – de ble da ok.. hehe. Skjørtene er laget etter et kjøpeskjørt. Jeg tegnet av panelene på et gammelt skjørt, som jeg liker utrolig godt, og sydde to nye etter mønsterdelene. Kjempefornøyd! Stoffene er litt blanding, noe fra Syfestivalen 2014 og noe fra Jydsk Stoflager. 

Det ble to skjørt, 

Og så den berømmelige #%$## shortsen. Nybegynner mønster… burde ikke skrevet det en gang.. hehe. Men denne klarte rett og slett ikke hjernen min å følge med på :p Men etter x antall timer med tankegang, ble den ferdig 🙂 Stoffet er fra Jydsk Stoflager, og mønsteret er Deer&Doe.

#bernina #håndarbeid #symaraton #stoffbutikken #søm #sy #deer&doe #symaskin #mote #syselv 

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..