Klompelompenatt….

Jeg lovet egentlig meg selv, ganske så dyrt og hellig – at jeg aldri skulle strikke sikksakkskjørtet. ALLE strikker det, og ALLE viser det på FB. Men! Om jeg lar være å vise det på FB, og jeg lar være å si det så høyt – så har jeg altså ett sikksakkskjørt på pinnene. Jeg skylder på en strikkeklubb venninne, som MÅTTE ta de med på fredag.. hmpf.. dermed ble det kjøpt inn garn på vei til Stavanger. (jada ironien i å kjøpe garn på vei til strikketreff) men iallefall.. 

Men sort… det var den eneste fine fargen de hadde igjen 😦 Og dessuten så tenkte jeg, sort er fint! Men hva er sort ikke fint til? Jo, kveldstrikk! Noe j*** herk er det faktisk. Man ser jo ikke en d**. 🙂 Så mulig man skal snu døgnet? Jobbe fra 16-23 og strikke fra 08-15, for dette bør gjøres i dagslys, eller med hodelykt.. hehe… 

Jeg er ca halvveis og veldig usikker på om det er så gøy å strikke, som jeg innbilte meg at det skulle bli….. 🙂 

 

#klomplompe #sikksakkstrikk #skjørt #håndarbeid #strikke #strikking #hobby #glede #homemade #jobbmamma #mammaliv #mote 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..