Surrehue – minus Canon

I sommer ble jeg sittende med ankelen/foten i gips i 5-6 uker. Som noen sikkert fikk med seg, har jeg opplevd morsommere ting! 🙂 Men da Canon G7X kom i hus, fikk jeg med Creative boxen. Den inneholdt masse fine ting, som jeg trodde var gått ut den 31 Aug. I dag tenkte jeg å se gjennom den fine boken, som også lå i denne pakken – og pakket samtidig ut verdikupongene. Og vet dere hva??! De gikk ut 31 Oktober ! Altså sist gang jeg blogget om denne boksen, 30 Oktober, var disse gyldige. Er det mulig liksom??? Det vil si at et gavekort på 500,- på et Canonprodukt og 1 års Adobe Creative Cloud = vips, på grunn av min vimsing.. 🙂 Jaja.. sånn kan det gå. Men iallefall, med den nye kampanjen,  kan du få lignende godsaker i en boks. Men nå heter kampanjen: Share your love

I morgentimene går det trått å komme i gang med jobbing. Jeg må snart sette inn andre giret, men før det skal jeg bare… så bare… og så…. jeg er verre en Albert Åberg… Som fotoamatatørdilledant, abonnerer jeg på magasinet FOTO. Det inneholder masse fine artikler, tips +++ Det er Bonnier som eier og utgir det, samme forlag som tidligere eide «min arbeidsplass». Men det er veldig mange år siden, at Alt om Håndarbeide lå under Bonnier Familien. 

Hver gang jeg er i en storby med Disney Store, har jeg en tendens til plukke med meg småting til jentene. Men i London fant gutta seg Star Wars krus også. I Paris ble Minni og Mickey krus med hjem, svææære tekrus. Kjempefine og «gossne». Når turen nå snart går til New York, blir det vel noe med hjem derfra også tenker jeg 🙂 

 

#foto #canon #canoncreative #canon100D #mammaliv #blogg #kamera #fotomagasin #mycanonbox #shareyourlove #side2 #nettavisen #blogg #foreldre #jobbmamma 

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..