Kan blinde føle fargeforskjell på garn?

Har du tenkt over det? Kan blinde strikke? Ja, det kan mange – kan de strikke med forskjellige farger? Mediapappa har redigert en lydfil, på vegne av NB Radio Arendal (Norsk blindeoforbund) Klippet er i sammenheng med denne flotte artikkelen i Aust-Agder blad. Rita Vindholmen har en sterk historie, som hun delte med 10 klassinger – i kampanjen «ikke tøft å være død«, en kampanje om ungdom, rus, trafikk og hvor galt ting kan gå. 

Jeg ble intervjuet i sammenheng med butikken, Masker & Sting for 4 år siden – i NB radio. Da lærte jeg at mange blinde kan strikke, og tryller frem de vakreste ting! Men jeg må innrømme jeg ble imponert da mediapappa klippet til denne LYDFILEN og jeg hørte hva hun sier, om det med farger. Ta deg tid, lytt til filen – og bli imponert. 🙂 

Bilde er fra Aust-Agder blad – Foto: Svein Walstad

 

Lydfilen er klippet av Radionyhetene og klippet er en del av NB Radios programdel 

 

#radionyhetene #norskblindeforbund #strikke #strikking #håndarbeid #hobby #strikkeglede #mammaliv #jobbmamma #side2 #nettavisen #kos #austagderblad

5 kommentarer

  1. Flott å få litt fokus på dette. Selv vokst opp i blindeforbundet og aldri tenkt på de som annerledes. Det er lite som stopper dem gitt. Er heldigvis seende sjøl, men vet at skulle løpet være ute tror jeg faktisk jeg heller ofrer synet mitt enn andre sanser. Men håper så klart at det aldri er behov for å miste en eneste sans da 😉

    Liker

  2. Ramona2010: Ikke sant? Det er sjelden vi reflekterer over hvordan man faktisk kan være, selv om man har nedsatt syn eller andre svakheter. 🙂 Jeg håper for alt i verden at jeg slipper å oppleve, å miste en sans – men om så er, så er dette en flott holdning å leve etter 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..