Bagels og knuteboller

Det å sette seg ned å arbeide igjen, etter 8 dager i 30 + grader, og badeliv – var sinnsykt hardt. Men med noenlunde halvfriskt mot, fikk jeg oversatt og jobbet inn det jeg måtte, så får jeg ta meg selv mer i nakken, i morgen. I kveld er det FAU møte, og hverdagen er over oss, for fullt 🙂 

Bagels er fantastisk godt, og i venteiver til New York – fikk arbeidsmotstanden ta seg ut på bagelsbakst i dag! Løsningen på lite arbeidslyst, ble å sette to deiger til heving – og så jobbe i hevetiden. Det gjorde at jeg fikk gjort alt ferdig + at jeg kunne bake ut når jeg var ferdig. 

Nå er varm, sprø bagels fortært og myk, varm, knutebolle i magen! 

Liker du  å bake? Jeg er sånn periodebaker. Teknisk skal jeg ikke ha så mye hvete, men innimellom tyner jeg det – og baker og spiser som bare det :-p Så kan det gå månedsvis igjen, før det er noe bakst i Kitchen Aiden. 🙂 

 

#bake #bagels #knuteboller #hvete #barn #familie #kos #mat #spise #boller #nistepakke #godmat #hverdag #mamma #mammaliv

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..