Miniferie og weekend

Medium har «datalan» hjemme, og vi har lovet å rømme huset. Dermed har jeg og jentene flyktet til en annen sørlandsby, på en liten miniferie! Akkurat nå koser vi oss med norske talenter, og i hver vår gode seng på Scandic Dyreparken Hotell. Vi har vært nesten 3 timer på sørlandssenteret, en liten tur innom Stoff og Stil – og nå slapper vi av. 

Verdens sunneste middag i dag? Jentene fikk bestemme, så nå er vi stappa på junk food 🙂 


 

Nå skal jeg kose meg med et glass rosevin, (ikke flaske… hehe) og så gleder vi oss til hotellfrokost i morgen! Build a bear på Sørlandssenteret har siste åpningsdag i morgen, og vi ramlet helt tilfeldig innom der i dag – 19.40. Jentene fikk hver sin bamse, 1 antrekk hver og noe småstæsj – til den nette sum av 255,- Mindre enn 1 stk bamse koster normalt. 75% hjelper jammen meg på. Men de stoppet å fylle de kl 19.30 – så vi må tilbake for å få noe innhold i bamsene i morgen. 

I morgen er planen å kræsje en natt på Bystranda, Scandic Bystranda – så er den lille miniferien vår over, før vi kaster oss mot den siste uka, før vi reiser til Tyrkia. Nå skal vi sove, og være uthvilt til i morgen! 😀 

#kos #helg #weekend #scandichotels #dyreparken #mammaliv #miniferie #hotell #barn #reise #kristiansand 

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..