God morgen

God morgen alle sammen! Her det full motstandslyst i arbeidsmoralen allerde, men jeg er på plass. Oversetting av både gallerisider og syveiledning står for tur i dag, så bordet er rigget fullt med maskiner 🙂 I tillegg ligger strikketøyet klar, for småpauser. Jeg fikk lagt opp maskene og startet på noen runder, på Lilles jakke i går. Mens Medium var på trafikalt grunnkurs, rakk jeg en liten tur innom strikkegjengen også. 

Det er rart hvordan dagene bare flyr fra oss! Nå er det under 1 uke til vi har konfirmant i hus, og 2,5 uke til vi reiser til Tyrkia. I går ble siste tingene bestilt og vi er helt klare for tur!! Gleder oss vilt alle sammen! 18 dager til avreise, viser Lilles hjemmelagde nedtellingskalender! 🙂 

Hva er dine planer i dag? Her er det dag 2 med trafikalt grunnkurs, og ellers bør jeg ta meg selv skikkelig i nakken – jobbmessig. Jeg har fått sydd en ekstra søm på Wiolajakken, før jeg skal montere bånd på den – etter at jeg har jobbet litt :-p Og så er målet å kanskje få ryddet litt og diverse i huset, før fritidsaktiviteter AS starter opp 🙂 

Ha en flott dag alle sammen! 

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..