Nytt prosjekt

God morgen alle sammen! Siden det er reising igjen på torsdag, og så står snart høstferie for tur – er det vitkig å finne nytt prosjekt til pinnene. Siden det nye tempoet er noe mer normalt enn det gamle, ca 1 år på å gjøre noe ferdig – er det en reel sjans for at Lille får jakke denne gangen, og ikke Knøtta – pga for lang tidsbruk.

Jakken er fra Dalegarn hefte 297 fra i fjor/2014, og strikkes i Lille Lerke. Men jeg bruker ikke lyseblå, men turkis. Jeg hadde noen nøster grå, turkis og «lakserosa» liggende, og Lille valgte turkis. Med andre ord, denne jakken blir faktisk, i sin helhet – strikket av garn fra garnlageret! 😀 Ikke verst? Symaskinen kom frem i går, men delvis kun pga montering av jakken. Jeg er ikke i gang med å sy skikkelig enda, etter ankelbruddet. 😦 Mer enn nok å sakte komme tilbake til hverdagen og jobbing. 

#strikking #dalegarn #lillelerke #jakke #hefte297 #strikking #hobby #håndarbeid #knitting #knit #bomullmerino #barn #mamma #mammaliv #mote

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..