Min Wiola

Alle strikker Wiola koften, og jeg er ikke dårligere 🙂 Dermed ble mønster kjøpt og garn funnet frem. Jeg har brukt Dalegarn Lerke, til min. 3 farger, grå, ubleket hvit og lysblå. Knappene er kjøpt fra Marte Helgetun sin nettbutikk. Et morsomt prosjekt som tok kort tid. Startet skikkelig på denne 20 August, altså ca 3uker. 

#strikking #dalegarn #wiola #koftestrikk #kofte #lerke #bomullmerino #ravelry #morsomt #håndarbeid #hobby #strikk #knitpro #jakke 

 

 

20 kommentarer

 1. Imponert over den flotte kofta du har strikket på så kort tid, veldig fin! Jeg har hatt garn og mønster liggende siden mønsteret kom ut, men har forstått det slik at det er en del feil i mønsteret og ser at mange sliter med å strikke den, så min for vente en stund til!

  Liker

 2. Hanne: Jeg fant ingen fel i min oppskrift, men jeg kjøpte revidert mønster fra ravelry. Der stermte det meste tror jeg 😉 Bare å sette i gang, den var supermorsom
  Men jeg er glad jeg kun hadde 3 farger 🙂

  Liker

 3. Du har vel ikke vurdert modell yrke? Der ble i alle fall jeg lurt. Tenkte at dette var en nydelig proff modell! Du har MANGE områder å spille på sånn arbeidsmessig. At du er pen overrasket ikke, men at du var modell overrasket 😉

  Liker

 4. Ramona2010: Hehe sier tusen takk for komplimentet, men absolutt ikke 🙂 Hater bilder og stiller til nøds opp :-p jeg begynner vel å bli for gammel for det yrket etterhvert også 🙂

  Liker

 5. Det å faktisk få inn litt mer eldre og ikke bare pur unge tror jeg er meget sunt. Og skjønnheten din har ikke avtatt (kanskje flottere nå enn ung? noen blir jo det)! At du ikke liker deg på bilder synes ikke her. Men jeg skjønner deg så godt. Og tror vi sjøl ser alle «feila» som ingen andre sr eller tenker over 😛

  Liker

 6. Vilken fantastiskt fin kofta! Jag hamnade på din sida när jag letade färgkombinationer till Wiola och måste fråga vilka färgkoder på Dalegarn som du har använt? /Malin

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..