Koftestrikk

Så har man endelig tatt seg tid til å ta bilder, og sette seg ned å blogge litt. 🙂 Jølsterkoften er ferdig, men jeg er usikker på hvor fornøyd jeg er. Jeg gikk opp til pinne 3,5 for å være sikker på størrelsen, og den kjentes så utrolig kompakt og tykk ut. Men etter en vask, var det akkurat som garnet «strakk» seg noe veldig 😦 Strakk og ble bare halve tykkelsen. Noe som resulterte i at etter en gjennomskylling, økte lengde på både ermer og bol. Og mønsteret, det ble litt «anorektisk». Men jeg håper at med litt bruk, vil den bli finere. Jeg kan evnt prøve å dampe, men har ikke lyst. Men men, koften er ferdig, myk og god – og brukende. Snille Anita hjalp meg med monteringen! 

Jeg ser litt misfornøyd ut på disse bildene – men det er mer grimaser over å stå på foten. Etter en kinotur, luking og arbeid ute på formiddagen, er ankelen litt «oppbrukt». 🙂 

Nancy koften er det Vibeke fra strikkeklubben som har laget til meg! Er den ikke fin? Og i babyull!! 🙂 Helt utrolig. Den er så myk og god å ha på! Elsker denne! Ser litt sinna ut, men det er jeg altså ikke.. hehe

#koftestrikk #sandesgarn #tynnmerino #lanett #babyull #hobby #mote #håndarbeid #strikk #strikking #ull #kofter #nancy #jølster #mamma 

4 kommentarer

 1. Så flink du er!!! Skulle gjerne klart å strikke meg en kofte selv, men det er lettere sagt enn gjort! Nydelige var den i hvert fall! Ha en god kveld!

  Liker

 2. Jeg synes den så fin ut. Men du har så klart sett bilde av den og dermed kan du være skuffet. Men tror det garnet har det litt med å sige egentlig. Men ser ikke ut som det gjør noe her!
  Jammen var det fin nancy kofte også. Det har vist blitt en populær kofte det 😛 Alt kler den smukke, og du kledde dem virkelig.

  Liker

 3. Ramona2010: Tusen takk ! Den er deiligi bruk, så får jeg bare håpe at garnet går seg litt til, ved bruk. Ja den Nancyen er blitt en «landeplage» Jeg har aldri helt falt for den, før jeg fikk den i disse fargene 🙂 .

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..