Sybok som nærmer seg ferdig…

Jeg gleder meg vilt og hemningsløst – og ikke minst ubeskjedent over å se side for side, bli klar i syboken! Om en måneds tid ligger denne boken i trykk og kommer rykende fersk ut til bokhandlerne og meg! 😉 Over 200 sypakka sider, er straks klare, og jeg kan knapt få uttrykt hvor spent jeg er på mottakelsen! 😀 

Her er en oversikt over modellene som er med. Hovedsaklig er de i str 46-56 med en god syskole med, som viser hvordan du tilpasser modellene – etter dine mål. Det er noen modeller som går fra 34 – men det er som sagt hovedsaklig store størrelser i denne. 🙂 Her er alt fra nattøy, sommerklær, til vintertøy og ytterklær. 

Jeg føler meg som et spent lite barn… 🙂 

 

#sybok #gyldendal #snittmønster #sy #syselv #hobby #syglede #Søm #bernina #mamma #jobbmamma #altomhåndarbeide #forfatter

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..