Fordeler som «forfatter»…

Som «forfatter» får man noen herlige opplevelser. I seg selv, reiser jeg utrolig mye, og opplever nok mer enn den gjennomsnittlige kontorrotta gjør 🙂 Deriblant er det høstfest hos Gyldendal, noe jeg hååååååper gipsen er av til, så jeg kan delta «skikkelig». Det var utrolig koselig å oppleve sommerfesten, så nå gleder jeg meg til å treffe masse spennende folk, på høstlanseringen. Boken er beregnet ut i salg, litt over 1 måned etter høstlanseringen, og jeg er sååå spent..

#gyldendal #høstfest #lansering #bok #sybok #syselv #håndarbeid #hobby #bok #forfatter #forlag #snittmønster #altomhåndarbeide 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..