Bø sommarland

Som dere sikkert fikk med dere, vant vi billetter til Bø Sommarland. Innlegget mitt som vant, gikk ut på at jeg var så heldig å få gi bort billetter til noen som trengte det, før sommeren – men våre egne unger kunne også tenke seg en tur! Så i går drog vi avsted! Tusen takk til Bø Sommarland for billetter og en flott dag! 

Litt små uggen, men klare – ankom vi sommarland i 14 tiden i går. Ungene var mer enn klare og jeg – godt plassert på en rullator (ja du leste riktig) drog vi inn i parken. Det som overrasket meg litt, var at de første tenåringene vi traff på (er ikke de viktigst?) var middels, om ikke under middels interessert i jobben sin. Det var såvidt de hilste på oss, og orket å hjelpe oss. Siden vi hadde billetter fra før, fikk vi beskjed (med en følelse av at vi var idioter som ikke visste det) at vi kunne jo bare gå videre, i luka. Han som scannet billettene, var enten lav i blodsukkeret – eller skulle snart hjem….. 

Men så…. ble vi sittende litt utenfor informasjonen for å se på kartene +++ og der kommer VERDENS hyggeligste jente! Viste oss kartet, forklarte og tilbudte oss rullestol – vi skulle bare kontakte ei anna jente, som satt inne i selve informasjonen. Nok en superblid jente, som hjalp oss og ikke visste hva godt hun kunne gjøre. Stort opp og pluss! Vi trillet glade videre, og glemt var de to første vi hadde møtt… 

Parken er utrolig flott, stor og ligger i naturskjønne omgivelser (har jeg en karrieresjanse innen reiselivsbransjen med den skildringen eller) rett ved denne dinoen lå en stor scene, som jentene gladelig serverte oss show på! 🙂 Den måtte jo brukes, der den lå fristende og ensom midt i parken :-p 

Det var veldig moro å oppleve Bø, jeg har aldri vært der – og mediapappa kunne vagt huske om en tur i barndommen (som er nooooen år siden… hihi) Servicen som halvt handikappet mcrype, var upåklagelig – dog er det et lite stykke igjen å gå på billett og matlukene. Men det er slike ting som vi voksne henger oss oppi i, ungene elsket det. Det kom noen få regndråper mens vi var der, men ikke verre enn at jeg satt pal med strikketøyet. Men det utløste værgarantien – alle med ordinære billetter, kunne hente seg en ny billett ved utgangen. Supert, og hvertfall en slik plass, der været faktisk har en del å si ! 🙂 Flott badeland, og lekepark +++ 2,5t kjøring ca her fra oss (Arendal) ikke avskrekkende. 

Nok en gang, tusen takk ! 

Innlegget er basert på billetter, gitt av Bø Sommarland

#bø #sommarland #billetter #bloggklubben #mammablogg #mammaliv #blogge #mamma #bø #telemark #visitnorway #badeland #fornøyelsspark #barn #familie #foreldre #sommer #sol #værgaranti 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..