Europeisk matmarked – Arendal

Jeg har gledet meg til Europeisk matmarked lenge nå, og i dag er de på plass. Arendals Tidende viser flotte bilder fra Torvet, og masse masse nydelig mat. Jeg? Jeg er ikke på plass, jeg sitter her – hjemme 🙂 Mon tro om jeg klarer å hinke meg ned en tur i kveld? 😉 Jeg pleier hvert år, og dra ned på markedet. Det er bare her en gang i året, og det er såååå mye fantastisk godt der! 

I morgen og lørdag skal jeg, gutta og jentene forsøke å være alene hjemme.. hehe, mediapappa skal på ACDC konsert. Det kan bli spennende…… 🙂 Tviler på at det gir så mange åpninger for å ta en tur da 😛 

bildene er en blanding av privat og Arendal Tidende

Har du vært på europeisk matmarked før? 

 

#matmarked #arendal #torvet #europeiskmatmarked #skjeribyen #byen #sentrumsliv #mamma #Mammaliv #arendalby #sommer #sørlandet

3 kommentarer

  1. Du får få deg en bjelle så du bare kan ringe med den når du vil ha noe. Mann og barn får finne seg i å være tjenere en stund. Ps. Ikke.misbruk den, da kan den bli inndatt..

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..