Hektisk

Litt hektiske dager, og lite blogging 🙂 En superhyggelig strikkekveld i går, og i dag har det gått i ett. Kort kaffebesøk innimellom jobbing 🙂

I går var jeg oppom Quilt’n som skal legge ned 😦 Supertrist. Siste gode butikken her i byen forsvinner nå. Jeg pleier å dra innom meretes i grimstad for spesielle ting, og nå ryker siste alternativet mitt her. Men men, det er vanskelig å drive uten og tjene penger. Det har man prøvd selv 🙂 Jeg fikk noen småting med meg hjem 🙂

5 kommentarer

  1. Ja, skjønner det kan li hektiske dager. Strikketreff er viktig uansett. Trasig at det er så vanskelig å få strikk, søm ol til å lønne seg i butikk. Her er det stort sett ingenting igjen. For meg blir det nett…

    Liker

  2. Så gøy å sy noe nytt! Jeg blir alltid så revet med når jeg er inne i en garn- eller sybutikk. Ender alltid opp med å kjøpe mye jeg ikke trenger bare fordi det er så fint:) Har sikkert garn til å sy 10 gensere om jeg vil!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..