Starstrucked & Pascal

I dag fikk jeg startet dagen med frokost hos Pascal! Og jammen fikk jeg ikke hilst på, snakket med og sett litt rundt også! Etter å ha sett Pascal  på tv3 – så må man jo bare bli litt starstrucked! Så starstrucked ble jeg, at jeg ikke turte å spør om en selfie. :-p Vi skal tilbake å få goodies senere i dag, så da må jeg kanskje ta til meg motet. De har nå en kaffebar ved siden av selve kafeen, i Tollbugata. Lyst og flott sted. Jeg elsker Pascal sine makroner, som han sier selv jeg blir glad i munnen min

Det er rart hvordan en så enkel ting, kan få en til å «sveve» litt, gjennom neste møte 🙂 Nå gleder jeg meg til å komme tilbake, få med meg goodies, og kanskje kjøpe noe godt med hjem i tillegg 🙂 Først er det et møte til, nyte sola litt – før 4 timer på buss venter. Har din dag vært bra hittil? 

#oslo #mamma #mammablogg #jobbmamma #reise #møter #gyldendal 

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..