On the road

Så er man på vei til Oslo, på forfatterfest. Spennende! 

I kjent stil, halte jeg ut tiden alt for mye før avreise, så det endte med armer og ben – pakking på under 2 min og ut døra! Gudene vite hva som ligger i den kofferten. Jeg har hvertfall kamera med meg, det er det viktigste? Og laptop! 🙂 Det er underlig hvordan det «haleutgenet» alltid slår til, når det minst bør det. Var planen å kjøre selv, hadde det ikke vært noe problem å rase ut døra i siste liten – men nå er det nå en gang slik, at nettbuss er dritdårlige på å vente på forsinkede passasjerer – og de er egentlig også ganske dårlig til å lukte at en svimete-alltid-for-sent dame, bare skal – og dermed er noen fååå minutter forsinket! :-p 

Men i allefall, med en brøkdel av bagasjen på plass – sitter jeg i det minste på bussen. Og denne gangen har jeg ikke sovnet, før vi passerte Tvedestrand – så det er mulig at hensikten om å jobbe litt, faktisk kan innfris 🙂 En ting er hvertfall sikkert: jeg er en racer på nødpakking – på under 2 minutter og lande på bena i hektiske avreisesituasjoner. At det ligger fjør, armer og ben og landingen kunne fått minus 100 i stilkarakter – det er bagateller ! 🙂 

 

#håndarbeid #bok #gyldendal #fest #takterrasse #forfattere #søm #sy #sybok #plussbok #mamma #mammablogg #hobby #sy #søm #syselv 

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..