Syplaner

Nå er middager, rekefest osv osv over og jeg kan hale symaskinene mine opp på bordet igjen. Første prosjektet er å sy badedrakt! Tenkte å legge ut bilder underveis, så får dere sett, hvordan det skrider frem 🙂

Målet for kommende uke, er å sy badedrakt og skjortkjole til L 🙂 Så får vi se hvor mye som kommer utav de planene 🙂

Kommende uke, legger jeg ut give away for de som er glade å sy! Hittil har det bare vært for glade strikkere, men nå kommer det noe spennende for de som syr. Så følg med 🙂

9 kommentarer

 1. Så spennende 😀
  Jeg ønsket meg symaskin i julegave forrige jul (altså 2013), fordi jeg hadde så mange planer om å lære å sy. Vel, symaskin fikk jeg, men 1.5 år seinere er den fortsatt ikke pakket ut av esken sin :O ha ha

  Liker

 2. Hvor får en tak i billig barneoppskrifter
  Hvor får en tak i stoff til å sy klær til Barn.
  Kjenner to gutter som ikke er 1 år ena kunne tenkt å prøve sy barneklær. Sydde min første treningsdrakt til barn da jeg gikk på fhs 1987/88 , Lyst å sy barneklær igjen.
  Men mangler god saks og litt mer, Har meldt meg inn i hobbyklubben er det billigere å bestille igjennom der saks osv …

  Liker

 3. Ok skal se , var inne i butikken men den dagen jeg var der fikk jeg burstdagspenger etter jeg var i butikken.. Men finne ikke enda greit papir å tegne av mønster på men så noe på stoff og stil som jeg bare gikk rett forbi, dumt å gå inn i den butikken uten penger 😉

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..