Formiddag, sol og barnesøm

Overskriften får det til å høres ut som de er ansatt på en eller annen obskøn barnefabrikk – men altså ikke. Det er knøtta som vil sy en singlet til Eddie (bamsen fra barnetv). Knøtta sin tålmodighet er om mulig, enda dårligere enn min – og det er en prøvelse å gjøre dette med henne, fordi hun vimser, har ikke tålmodighet – og jeg mister nesten grepet når hun ikke hører etter. Det er rart hvor forskjellige barn kan være 🙂 Men gleden over å få lov, er nødt til å øke mine tålmodighetsegenskaper. Alt må jo læres 🙂 Nå er hvertfall siste sømmen på singleten i produksjon, så det går på frem… 

Jeg har en Bernina 215, som brukes til kurser og som barnemaskin. Den er ikke blandt de billigste, men den er stabil, syr flott og brukes som skolemaskin mange steder. Den er også populær som bunadsmaskin. Alle føttene til B780 (Uten bokstaven C og D) passer til denne også. Ganske flott? 🙂 Dette er ikke bare en barnemaskin, men jeg bruker den som det. 😉 

Sola skinner over oss igjen, sammen med en litt kald bitende vind.Men det regner ikke, og det er supert ! 😉 

 

#håndarbeid #hobby #sy #søm #mamma #mammablogg #barn #symaskin #bernina215 #bernina 

 

5 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..