Mjau & Sykkel

Stoffer: Jydsk Stoflager og Meretes Atelier Lysthuset

Da var det nok søm for i dag, to antrekk får holde. Det ligger en ferdigklippet kjole til Knøtta på bordet, men den får vente med montering, til i morgen. Det er utrolig gøy å skape noe. Søm, strikking uansett – det å lage noe unikt, som ingen andre har – (om ikke de har sydd likt da… ) En annen fordel er at ting forsvinner ikke så lett på skolen/SFO, med hjemmelagede ting – og skulle det gjøre det, er det enkelt å finne igjen, om noen har tatt feil 🙂 

Før i tiden, og til dels i DK enda – lønte det seg å sy. I dag er søm en hobby som koster, og er slett ikke blandt de billigste. Faktorer som kjøpepress på FB + hamstergenet til kvinner = dyrt. Jeg har hundre kilo med stoffer, jeg tror ikke jeg overdriver om jeg sier – minst. Klart ikke det lønner seg, men det er moro, kreativt, fantastisk å ha masse og velge mellom. Før var jeg mye verre enn nå. Nå vurderer jeg faktisk stoffene, og må se for meg hva jeg kan bruke de til. Før var det bare «åååå så fiiin, mååå haaa….» nå er jeg også flinkere til å bruke av det jeg har. For all del jeg handler mye stoffer enda, men hovedsaklig bare i DK – når jeg er på jobb. Bare det, gjør hobbyen rimeligere :-p 

Uansett, om søm koster eller ei – det er moro. Og det kunne vært verre… 

Jeg kunne brukt penger på klær til ungene, i tillegg til hobbyen. Men jeg syr jeg så mange antrekk jeg kan, slik at stoffene kommer til rette hvertfall :-p 

 

#sy #søm #håndarbeid #hobby #syselv #mote #barnetøy #pinse #helg #langhelg #mamma #Mammablogg #mammaliv #foreldre

8 kommentarer

  1. Utrolig flotte kreasjoner du lager. Det er så deilig den følelsen med å lage noe unikt, som det bare finnes en av.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..