Orden i sakene…

Hvordan oppbevarer du ting og tang? Jeg har 3 slike praktiske Berninaskap. Her passer alle føttene og tilbehøret inni. Elsker de! Det ene skapet er til føtter som kan brukes på B780 og med overtransportør (C og D føtter) og det andre, er «universal» som jeg bruker til alle 3 Bernina maskinene. (215, 550QE og B780) Snelleboksene til B780 er søte og rommer 5 sneller og de er store! Deilig å slippe og spole tråd hele tiden. På fronten er det poser med mønster i 🙂 Slik oppbevarer jeg mønstrene mine. Voksen i store, og barn i små (så sant det ikke er mange deler – da går de også i store) Når man syr i stua, er det ok med fine oppbevaringsløsninger 🙂 

 

#hobby #oppbevaring #hobby #sy #søm #symaskin #bernina #syselv #mamma #mammablogg #foreldre #kreativ 

6 kommentarer

 1. Har no bare en maskin hvor det følgte tre føtter med det vil si , knappehull og to forskjellige… Er ikke så inne i dette enda. Men det komme nok til å bli en råd og peiling her etter hvert.
  Hvilken arge på tråden bruker du mest ?

  Liker

 2. Eli Heggelund Westgård: på overlocken bytter jeg bare mellom lys/mørk
  På vanlig symaskin bytter jeg etter farge på prosjektet. Har en god del fargesneller etterhvert 🙂 men hvit, sort og grå er nok de jeg alltid har mange av 🙂

  Liker

 3. Så du følger stoffet bunnfagre hvis det er mange farger, jeg har hatt lys brunt og, hvit og svart her men det er de fargene jeg brukte da jeg laget min første pute.
  Men en annen ting når du syr tar du fri utfoldelse eller tar du nøyaktige mål slik som de gjorde på tv. Undertråd fargen bør vel være som overtråden ikke sant ?

  Liker

 4. Åååå ønsker meg ny Bernina :-). Har en 1230 som jeg aldri kvitter meg med men ble hektet på maskinbroderi å drøøøømmer om den nye 880 (liker store broderirammer) kjøpte en Janome mc11000 for 6 år siden å den er helt ok men INGEN Bernina. Kjempemusunnelig på syfotskapene dine:-)veldig morsomt å få følge deg👍🏼 God pinse

  Liker

 5. Anonym: Jeg har 780 og jumbo ramme (største ramma til B) digger den. Det er moro å brodere ja. Har også hatt janome, men nei – det er langt fra det samme 🙂
  Så hyggelig du liker å følge! God pinse til deg også!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..