15 min for å oppnå lykke

Iallefall i Lilles tilfelle. Hun har en klassevenninne, som i lengre tid har spurt om hun kan få en genser – en slik som Lille har. I dag har hun bursdag, og Lilles største ønke var å ta med en genser i gave. I går var det ikke rom for å sy noe, så da er det bare å ta morgenen til hjelp. Hva gjør man ikke for sine barn? Selv med trøtt tr*** og lav motivasjon?? :-p Uansett, 15 min fra genseren var klippet ut, til siste tråden ble festet – dette er ikke en ekstremaktivitet jeg vil tillegge meg som en normal tror jeg…. selv om jeg kan stort sett alltid signere ting med Hilsen Fru Siste liten… 🙂 

Trøyen kunne med god sikkerhet, vært dandert penere for foto, da den ikke ser særs perfekt ut der den ligger.. hehe. Men slik går det, når kaosmammaen skal ta bilde av den, 2 minutter før ungene MÅ rase ut døra (allerde på overtid) for å nå skolen. Lille skal nemlig rett i bursdag, etter skolen. Elsker stoffene i denne trøyen – de er fra Jydsk Stoflager, og mønsteret er fra et av Alt om Håndarbeides Symagasin. Kos å sy, tross ekstremsportfølelse! 🙂 

 

#håndarbeid #gave #søm #sy #altomhåndarbeide #symagasin #mamma #mammablogg #kaos #barn #Mote #barnetøy #foreldre #bursdag #hjemmelaget #homemade

6 kommentarer

  1. Flink du er .) Drømmer å ta min i bruk igjen å sy barneklær igjen har sydd en elller to plagg men det var i 1988 😉 …. Men etter å sett finalen i går så ble jeg mer inspirert av det engelske programmet . Alle kan viss få det til 🙂

    Liker

  2. Liker folk som kan noe og som er i stand til å skape noe, og dette er noe du tydeligvis kan. Ser også mye spennende kreativitet her – og evnen til å omsette ideer til noe håndfast. Dette ble jo rene eksamenssensuren men liker å rose folk som virkelig evner å skape noe, selv om min interesse for selve emnet som sådan ikke kan sies å være av det store. Men beundringsverdig er det jo! Lykke til med boka!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..