Forfatter samling

9 Juni braker det løs. Åååå, som jeg gleder meg! Alle forfattere i Gyldendals «stall», skal samles til sommerfest. Spennende! Jeg er litt sånn «starstrucked» for flinke forfattere, og gleder meg veldig til å myse rundt, hilse på nye spennende folk og få nye impulser. Og ikke minst – denne uken skal markedsføringsplanen for boka mi lages! Jeg gleder meg til å se de første skikkelige utkastene, grafikk og markedsføringsplan. Det er mye jobb å gi ut bok, selv om mye er laget i forkant, takket være magasinene – men alt skal settes sammen, vurderes, språkvaskes osv osv.. 🙂 

Uansett, så gleder jeg meg til forfatterfest ! 😉 

 

#bok #gyldendal #håndarbeid #sy #søm #glede #jobbmamma #altomhåndarbeide #magasiner #mamma #mammablogg

5 kommentarer

  1. rteworld: tittel går vi ikke ut med før den er ferdigsolgt til bokhandlerne 🙂 Forlag står i innlegget: Gyldendal og den handler symønster til litt større damer 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..