Unboxing selfies og Canon Legria mini

Det er så absolutt en grunn til at jeg sjelden tar selfies… her kan man i grunnen se why 😛 Usminka, glemt å ta voks i håret, og jo.. jeg har glemt å rette på det ene bildet på veggen (som forøvrig alltid er skjevt, fordi ungene her ikke kan lukke en dør, men bare slipper den/smeller den) som alltid er lidende når døra på andre siden, smeller. En annen ting er at jeg sikkert kunne planlagt bedre – og JADA! Iallefall… jeg har fått pakke… 🙂 (småirriterende at jeg ikke kan brukes smileys – i jobben er det forbudt, så på fritiden er det moro å bruke de) Jeg har fått tittet litt på saken, og satt den til lading.. ser morsom ut. Men etter disse bildene – tjaaa…. jeg er ikke akkurat utålmodig til å se meg selv på film… hehe.. 

Som dere sikkert skjønner, faller jeg ikke under dette spørsmålet: Har 70% av bloggerne, egen fotograf?, som jeg spurte om, for noen uker siden. Det har hvertfall ikke jeg! 🙂 Og de gangene jeg har det, blir det ofte snodige vinkler – da ofte fotografene er 40-50 cm kortere enn meg… :-p 

#hverdag #familie #mamma #mammablogg #medialiv #pappaliv #mammaliv #barn #foreldre #canon #foto #video

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..