Krampetakene…

Nå forsøker jeg å gjøre et siste krampetak, med jobb. Jeg er i tykkeste kom arbeidslyst å treng deg på, her skal du motstand finne!! Jeg vil helst ha helg, motta lønn uten å arbeide, sitte helt stille, eller bare eksistere – uten å måtte forholde meg til at jeg faktisk gjør det. Hehe, fornuftig? Ikke så veldig :-p Men iallefall – jeg gjør et forsøk på å være flink, med «Nytt på Nytt» i bakgrunnen som motivasjon 🙂 

#jobbmamma #altomhåndarbeide #magasiner #arbeid #mamma #mammablogg #hverdag #jobb #blogg #krampetak #innsats #kveldsarbeid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..