Blir det video nå mon tro?

I går kveld ble jeg kontaktet av en hyggelig person, som lurte på om jeg ville teste Canon Legria Mini en stund. Det er ikke X, den nyeste – men den første Legria mini som kom. Klart jeg vil 🙂 I dag ble den sendt, så jeg har den kanskje i i morgen eller onsdag. Dette minifilmkamera er brukt av en del bloggere rundt om i Europa vet jeg – fordi den filmer i 180 grader, noe som er superkult når man feks er i aktivitet. (errrrrr…. jeg kommer ikke til å begynne å skate eller lignende for å utnytte dens potensiale)  Jeg tenkte kanskje å bruke den til litt morsomme sygreier, hverdagsting osv.. men uansett, så blir det moro å teste denne litt. Blir det selfievideoer nå mon tro :-p 

#hverdag #familie #mamma #mammablogg #medialiv #pappaliv #mammaliv #barn #foreldre #canon #foto #video

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..