Marius Macbook

Når det gjelder strikking, så er jeg småhåpløs. Jeg har en god del UFOer liggende, og jeg bør helst ikke begynne på noe – som krever at en person har mer enn 1 fot, 1 arm eller lignende. Første sokken eller armen går fort – og så er det fare for at man fremstå som enarmet banditt, om man vil bruke plagget 😛 Småprosjekter er fint, men de kaaaan bli liggende en stund de også. Som dette Macbook trekket (ihm.. hvor i alle dager er det nå forresten…..) som jeg gjøre alt untatt kantene ferdig på – og lot det ligge. Men det ble ferdig til slutt – og klar til bruk, når jeg bare nå – kommer på hvor det er … *sukk* noen andre som er så vimsete som meg? …

 

#håndarbeid #hobby #strikke #mamma #mammablogg #macbookair #apple #hverdag #familie #sandnesgarn #sisu #strikking

11 kommentarer

 1. Ser du liker sandnes garn du også 🙂 Handler der jeg også….. Gleder meg til ny bestilling av garn…. Fikk dilla å glede 4 Jenter i Bergen etter en veldig behagelig beskjed før i dag før i Posten 🙂
  2 Søsken og 2 tantebarn sjelden eg gir noe til dem utenom dager og slikt ❤

  Liker

 2. Eli’s hobby blogg: jeg var medeier i en butikk som solgte sandnesgarn noen år, dermed ble det mye det. Nå kjøper jeg mye i Danmark når jeg er på jobb. Syns de har mye spennende! Så snill du er 🙂

  Liker

 3. Nå kan ikke min mor strikke slik hun gjorde før, Men har en vennine som jobber i Sandnes garn. Det var hun som kom til meg og spurte og anbefalte garn til meg. Litt glad for at en har slike venner som har mer peiling enn jeg har. Var litt kos å strikke dette mønsteret jeg har lært meg hehehe.
  Dilla deluxe. Den største gleden en kan ha er å gjøre andre glad. Mitt motto i blandt

  Liker

 4. Så fin den ble.. Flotte farger. Jeg har en sokk med selvkomponert, flott mønsterstrikk, liggende…. Der har den ligget i et par år, mens jeg leter etter motivasjon til å strikke den siste… ☺

  Liker

 5. Kjempe fin!;)
  kjenner til problemet! Har alltid mange prosjekt på gang samtidig!!
  Og andre sokken o.l er skikkelig seig å fullføre, sammenlikna med den første!:P

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..