Dagen i filter

Har du tenkt over hvordan stemningen i bilder, påvirkes etter bruk av filter? Ved bruk av farge, istedenfor film noir filter – kunne nok sentralstasjonen virket litt lystigere. Samtidig som jeg tenkte over dette, og tok bildene – hverdagen til han karen er kanskje ikke så mye mer lystig, enn det filteret fremstår som…

2 kommentarer

  1. Det er SÅ sant det du sier 🙂 Farger og filter har faktisk VELDIG mye å si, det kan få folk til å forandre mening om et bilde bare ved å forandre på filter. Helt sprøtt, men det er jo ikke rart i og med at det har mye å si for humøret vårt og livene våre generelt 🙂 ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..