Hva knipser du med?

Stort sett så dokumenterer jeg verden min gjennom et Canon 7D Mark II kamera. I tillegg har jeg et mindre Canon EOS100D som er supert og hendig. Alt av «on the go blogging» er med iPhone 6+. Etterhvert er det begynt å bli en del optikk i hus (Jada,, nei det er ikke bare symaskiner, tekstiler, garn osv osv som er hobby… :-p ) Foto er noe jeg har holdt på med, (med DSLR) siden 2007. Jeg er langt fra utlært, og så fort det er kurs eller lignende jeg har tid til å få med meg, hiver jeg meg på.

Fotoklubb er noe jeg syns er trivelig å være med i, har du en klubb i nærheten – så anbefaler jeg deg å bli med. Det er moro med andre likesinnede hobbyaktører. Tilbakemeldinger på bilder, konkurranser – slike ting er med på å gjøre en bedre. Da jeg studerte multimediateknologi, var det en liten stund – en drøm å jobbe som fotograf. I dag er det helt ok, at veien gikk annerledes – men kanskje, en dag…. 

Hva dokumenterer du din verden med? 🙂 

 

#mamma #foto #mammablogg #canon #bilder #hobby #mammaliv #hverdag #optikk #canon7DmarkII 

16 kommentarer

 1. Jeg kjøpte meg en Nikon 1 med linse jeg. Er ikke så teknisk av meg men det er så masse innstillinger på det at det var mer enn nok:) Jeg har slitt ut 5 pocketkameraer så det var på tide med noe mer holdbart, håper jeg iallefall:)

  Liker

 2. Miragothgirl: Spennende !! Jeg har bare testet Nikon et par ganger, så har ikke noe særlig erfaring med de. Men en kompis er svoren fan! 😉 Kos deg masse med kamera ditt ! 😉

  Liker

 3. Miragothgirl: 7D er et semiproff kamera, og er gullungen.. :-p 100D er et mindre, men dog veldig bra kamera det også 🙂 Fotoklubb er moro og det fine med det, er at det ikke er noe krav og alle syns det er koselig å utveksle lærdom 😉

  Liker

 4. Gikk just vekk fra Iphone er ikke fornøyd med Iphone som merke. Da jeg nå valgte Samsung så valgte jeg den pga jeg ville ha en mobil som tilpasset meg som tlfdøv og lett å skrive sms og MMS og ta bilder i nuet der og da.. Vi skal invistere i ett nytt kamera men ikke enda,
  Bildene i bloggen i dag er tatt med samsung galaxy S5.

  Liker

 5. Men merkelig har mobilen min bedre kamera 16 Megaplix , vanlige kamera vårt har bare 10 😦 så mobilene har i dag mye bedre kavaletet på ting Men min mann har hatt Canon kamera da vi kom sammen for 25 år siden. Vil en dag kjøpe ett nytt til ham…

  Liker

 6. Åhhhhh Canon 7D det är ju en rysligt bra doning & du som har II i tillägg. Jag måste säga att det händer jag saknar min 7D när det är lite action, man skall bra upp i fullframe systemet för att få makan hastighet på bildproduktionen med så perfekt autofokus!!
  Gissar du är nöjd med dina II:a
  När detta ovan är skrivet så är jag SKIT nöjd med min Canon 6D!! Det jag drar mest fördel av det är att den fångar mera lys & ISO går att köra högt i dåligt ljus utan massa brus. Där søøøg min 7D.
  Jag har få objektiv & drömmer om en fast 35mm f/4 (må väl bli en sigma pga pris) så önskar jag mig väldigt et macro objektiv.
  Men jag prioriterade att gå upp på fullframe & få det där 24-105mm L f/4 (det är en dröm!!) så har jag mitt 85mm f/1,8 & 50mm f/1,4
  Foto är DYRT, host host
  Kul att du nämner fotoklubb. Jag blev med i Haldens nu förra månaden & gläder mig framover!!
  Njut Dagen

  Liker

 7. LIFESTYLE & INTERIOR by Sessan: Ja jeg elsker min mark II 🙂 Jeg hadde 7D i noen år før det. Kjøpte det da jeg begynte på bacholoren i multimediateknologi og fordypningen var digital fotografering. 😉 Vurderte 6D, sikla LENGE på det – helt til jeg så mark II skulle komme. Leste meg blå på tester og fikk være med på Canons releaseparty for det – og da var jeg solgt. ISO og lys er mye forbedret i forhold til den gamle 😉
  100D er en artig sak, Medium bruker den en del. Den tar veldig gode bilder, tatt prisen i betraktning 🙂
  Ai… hvilken drøm.. 😉 Jeg har Canon 35mm 1:2, kjøpte den får et par år siden, elsker den. Jeg har også 40mm STM som jeg kjøpte med 100D’en. Utenom det, så ligger det (litt for mange penger) en del optikk her. 😛 Foto er dyrt ja… hehe.. og sammen med flere hobbyer… *hooooost* 24-105mm ai.. 😉 Jeg kjøpte meg 17-70 f2.8 som siste innkjøpt 🙂 85mm har jeg også, den er såååå digg!
  Aha, kuuul! Det er så moro ! Vår fotoklubb ble faktisk nominert til «norges beste» av Fotomagasinet 🙂
  HA en flott dag snuppa!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..