Synerd og interiør

Før vi pusset opp 2 etasje nå, så ble rommene til L og K malt og «pusset opp billig». Feks gardin til Lille, av mørkestoff fra Stoff og Stil. For enkelhetens skyld ble det en gardin, som hun hektet  fast med ett bånd på dagtid. Enkelt for små hender 🙂 Nå har hun rullegardin og denne blendegardinen er overtatt av Knøtta. 

 

Litt nerding må til, og jeg vil bare vise hvordan man kan utnytte sømlabber. Jeg kastet over alle kantene med overlocken først, og i sidene sydde jeg kanten inn mot vranga. 1, for å miste minst mulig bredde – 2, fordi det er raskt og enkelt. For å ha full kontroll på jevn kant brukte jeg en gjennomsiktig standard fot. Jeg kunne brukt mange andre, blindstings, kantfot +++ men denne her er fin til masse. Og den finnes til de fleste symaskinmerker. Standardfot 1c er metall hos meg, og derfor er denne 34D foten mye brukt. Den er av plast, så den tåler ikke like mye – men den gir fin kontroll og er god å bruke. Sjekk om din maskin kan ha en slik.

 

Det geniale er at jeg velger hvilken fot jeg syr med. 

Maskinen finner foten, og innstiller seg fint etter den.

 

 


 «Nytt rom» til venstre, og «gammelt rom» til høyre. Jeg syntes det var litt trist å ta bort det rosa rommet. Det lille siste preget av liten jente, forsvant liksom. Heldigvis ville hun ha bildene, rosa tripp trapp og postkassa fortsatt 🙂 Litt ommøblering og Lille har ryddet selv… som man kan se på plastikkposen 😛 

 

Men nå er dette rommet revet helt, og det er medium som skal flytte inn her – når bare tapeten kommer

Litt forskjell nå 🙂 

 

#hverdag #familie #mamma #mammablogg #medialiv #pappaliv #mammaliv #barn #foreldre #hus #barnerom #interiør #håndarbeid #hobby #søm #bernina #trykkfot

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..