Bernina 1150MDA – ny favoritt

Etter tre uker (eller mer) i esken sin, kom denne frem i lyset i dag. Den er tredd, testet og godkjent. 🙂 Den syr fantastisk! Mykt, nydelige og alle synerdeordene jeg kan komme på. Den har nålitreder, noe jeg har på Babylocken i dag, og ikke ville «gi fra meg». Så det er et stort pluss! Å tre den går fort, og enkelt, og den syr «mykt». Babylocken høres faktisk ut som et lite treskeverk i forhold. Den er enkel å stille inn, og har masse ai laiks… 🙂 

Jeg fikk med snor/perlefot og rynkefot da jeg kjøpte maskinen. Jeg fikk også med en av de geniale Bernina veskene, jeg har to fra før – den ene bruker jeg til Babylocken – og en til Coveren. De er supre! 

I lokket er det plass til nåler, 2 tråd konverter og pinsett. Genialt, da vet man hvor man har det til enhver tid. I Babylocken har jeg alt i en egen «boks» under nålene, men den tømmer jeg jo, og vet ikke hvor jeg gjør av ting underveis… :-p 

Dette liker jeg ! Stille ENKELT inn på klippebredde og MTC stingregulator, som skal hjelpe til med jevn stingføring. 

Nål-i-treder og oppsamlingsboks. Boksen er favoritt! På BL har jeg har en plate, som jeg fester plastpose på, men denne liker jeg mye bedre. 

Enkle forståelsesfulle reguleringshjul

Enkel betjening for nål-i-treder, høyre og venstre nål. Samt trykkfotpress på toppen

Og det viktigste, NYDELIG søm! 🙂

Vurderer du overlock kan jeg godt anbefale denne, syr nydelig – enkel å jobbe med. Om du ikke har lyst å bruke 12 -13 000 på Babylock (som begynner å blekne i mine øyne, i forhold til pris) så er denne super. BL er flott med luftredningen, men ellers begynner overlocker på markedet, og bli så bra, at en burde prøve litt forskjellige – før man blakker seg på Rolls royc’n 🙂 Denne maskinen ligger vel på en 11 000,- ny (det er mange som kjører rabatter på de, på nett) men du kan fint kjøpe 800DL og bli svært fornøyd også, som ligger en 4-4500 under i pris. Lykke til med valget! 

#hverdag #familie #mamma #mammablogg #medialiv #pappaliv #mammaliv #barn #foreldre #Søm #symaskin #sy #håndarbeid

8 kommentarer

 1. Takk for oppmuntringen…. I kveld vant jeg noe på åresalg jeg ikke kan nemlig grytekluter .
  Men skal dra den fram om jeg finner noe billig stoff i Danmark i Juni en gang. Elsker Danmark ❤
  Liker jo helst å dra fra Kristiansand med Colorline speeden men fjordline går greit det også 😉

  Liker

 2. Vist du hadde lest min rett skrev jeg at jeg reiser mer med Colorline fra Kristiansand enn med Fjordline. Som en kriseløsning er Fjordline ok men enig med deg tåler mindre bølger enn da Colorline hade egen rute fra Bergen til Hirthals 😉 Men har opplevd å Komme til Kristiansand og få beskjed turen er kansalert og reist tomhendt hjem igjen. Eller har magesjau på bedring i Hirthals med en bil hvor alle nesten sovner i bilen fra Kristiansand. Vi punkterte og kom oss hjem til en god søvn . Glemmer aldri den bilturen der gitt , Uff det er slike bilturer en ikke skal ha , men vi venta 4 timer i Hirthals på en super speed.

  Liker

 3. Eli’s hobby blogg: Hehe skjønner 😉 Jeg har faktisk snudd og overnattet i Aalborg for å slippe FjordLine. Jeg reiser ofte med båten, men blir aldri helt trygg i FjordLine. Prøvde den en gang i fjor, men gav opp. Men nå sies det at båtene fra Langesund er størrre. Men så lenge jeg pendler over dammen, blir det CL eller fly 😛

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..