Et fyrverkeri av en dag

Da er en hektisk dag over, og vi ligger langstrake på hver vår sofa. Romantikk? Ukjent begrep her i kveld. Det er underlig med kropp, til tider kan man kjenne muskler og nerver, man faktisk IKKE visste at man hadde. Hvem visste feks at det kan gjøre vondt i en muskel, på utsiden av albuen? Osv osv.. Akkurat i dag, undrer jeg også på om det ikke er noen muskler over rompa, som man til vanlig absolutt ikke kjenner. 

Det er også underlig at et så flott «maskineri», går på slik autopilot – at man ikke tenker over hvor mye som er i «drift» – før man har overbrukt maskineriet og ting begynner å svikte. Og nå er det nå en gang slik, desverre – at selv om hjernen min til tider, tror den er fortsatt 20 – er ikke de hjernecellene som skal fortelle de fysiske systemene, helt koblet inn på samme frekvens. Dermed føles det som jeg er uovervinnelig i hue, helt til logikken slår inn 🙂 

Syns dagen og kvelden er så fin å avslutte med et bilde jeg tok av Lille her for en stund siden. Vi lekte oss med stjerneras og lukkertid på kamera. Moro 🙂 Håper alle har hatt en flott dag! 

#mamma #mammablogg #foto #canon #hverdag #7DmarkII #foreldre #søndag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..