Kolding – mitt andre «hjem»

Jeg simpelthen elsker denne byen. Det er her jobben min ligger, Kolding, Danmark. En fantastisk «liten» by, med ca 25 000 innbyggere og 15 min unna Tyskland. Det er noe med stemningen her i denne byen. Jeg elsker lunne deres og gjestfriheten – og ikke minst at man etter 2-3 år med tusling rundt i gatene, blir kjent igjen – og hilset på. Nå har jeg akkurat kommet meg fra kontoret, og kjenner i hue at dagen har vart i 14 timer 🙂 Planen nå er et glass vin… juuuubiii.. og mat.. og så tidlig kveld, før det er på igjen i morgen, før jeg skal hjem. Jeg skal lese gjennom masse kommentarer etterpå, og svare dere – så utrolig hyggelig å logge på til masse kommentarer! 🙂 

Redakasjonen vår ligger i verdens kuleste (?) bygg? Et superkoselig ombygd «låvebygg», som ser skikkelig gammeldags utenpå, men er «high tec» inni 🙂 

#danmark #jobbmamma #mammablogg #mamma #reise #hverdag #altomhåndarbeide #verdensbestejobb 

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..