Kjolen…

Jeg fikk et par spørsmål om jeg kunne ta noen nærbilder av kjolen, så here goes. Som jeg har skutt ut før, så er ikke selfies, eller egen fotograf – noe som eksisterer noe veldig her i denne damens hverdag (fader at jeg ikke fikk en av fotografene våre på jobb til å ta bilde da… hehe… eh… eller.. nei ) så this is what you get ! Skikkelig, superfancy selfies, tatt i speilet på rommet – etter 14 timers dag, og på full fart ut døra for mat og vin 🙂 

#strikking #drops #mamma #mote #strikk #håndarbeid #mamma #Mammaliv #mammablogg #jobbmamma

33 kommentarer

  1. kjempe fin! oppi i nord sitte vi alle å strikker,så når jeg var der i jula strikka jeg mine første sokkepar på 2 dager 😀 fin i troa strikka jeg sokk nummer 3 begynte på nr 4,reiste hjem å sokken ligger uferdig i en kasse enda :p

    Liker

  2. nei gjør ikke det 😉 men tror jeg overlater sokke strikkinga til mormor…. går litt fortere da :p åsså får jeg jo sokker selv å da 😉 som ikke er strikket riktig vei men på vranga :p ja er kune meg i hele norges land som strikker sokker helt rett å likevel får di vrang :p tror jeg må finne di i morra å blogge om di :p så får du se 😉

    Liker

  3. Det må nok bli en kjole også i løpet av våren. 🙂 Kan lerke brukes til denne (drops-oppskrift) ? uten å justere størrelsen i forhold til oppskrift?

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..