Fullt og sol

Denne avgangen (Color Line) er litt artig når man reiser midtuke. Det er meg, og x antall hundre pensjonister, som skal fylle opp bilen med mat og diverse.

Det er ikke bare kvinner og salg, som til tider kan oppføre seg ulogisk. Pensjonister på tur, billig bacon – det er noe der også. Det er vittig hvor lett det er å peke ut de som reiser i jobb/annet ærend, og de som kommer tungtlasset utav taxfreen. Ofte kan man høre det på klagenivået også, for det var ikke bare i Norge ting var bedre før i tiden – neida, det finnes nok av ting man kan påpeke på en 3t og 15m tur også 🙂

Det er likevel full båt, trosd at alt var så mye bedre før, og til og med ungene bråkte mindre – før i tiden, faktisk. Noe den tungtsminkede, gullkledde, eldre damen passer på å poengtere såpass høyt – at den eneste stakkars familien, som har orket å slepe opp ungene midt på natta – blir sprutrød.

Ungdommen var bedre før i tiden, ramses det også opp, i salig blanding med at baconet inneholdt mindre vann før i tiden. På dette tidspunktet undres jeg på, om de eldre var bedre før i tiden, da det var mindre å klage over 🙂

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..