Pascal – gourmet for øye

Jeg er så heldig å fått lov å hilse på Pascal ett par ganger. En eksentrisk, flott mann med en ulidelig stolthet for sin proffesjon 🙂 Makronene hans kan friste selv den mest ihuga diettpersonlighet, og fruktmousse kakene er til å få vann i munnen – bare ved å se på. Hovedbakeriet liggeri Tollbugata, og jeg har vært innom der noen ganger, når jeg er på jobb i Oslo. En fantastisk stemning og atmosfære. Tross noen besøk her, har jeg faktisk ikke truffet Mr selv her. Men det er like moro å treffe det sprudlende fjeset på messer og arrangement, som jeg har hatt gleden av å være med han og dyktige kollegaer. 

Nå så jeg plutselig (vi har blogget om det før, sant? Jeg er i enkelte tilfelle skikkelig dinoteknolog) at han har fått sin egen tvserie. Så første episode ble sett i går. Utrolig moro å se «bak» glassdøren, og ikke minst se de dyktige folka i action. 

Har du sett programmet, eller smakt på noen av de flotte fristelsene? 

 

#mamma #mammablogg #medialiv #foreldre #mat #tv #pappaliv #mammaliv #hverdag

 

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..