Bloomsbury og Malabrigo

 

Jeg falt for denne genseren for en stund tilbake, mønsteret kan kjøpes både til barn og voksen på Ravelry. Først tenkte jeg å bruke et annet garn, da jeg overhodet ikke har noe kjennskap til Malabrigo – men så overtok nysgjerrigheten – og hvertfall siden garnet faktisk var å få tak i, i Norge. Garnet er mye tykkere enn jeg hadde trodd, men supermykt og deilig. Fargen jeg valgte heter Pearl, og så en anelse mer fargespill i, enn det egentlig er.  bildet til venstre viser genseren, den har ett nydelig hullmønster på ermene og ryggen. Den strikkes fra toppen og nedover, og jeg er megaspent på denne. 🙂 Strikkes på tykke pinner (5-6 mm) Jeg har tenkt å ha den i gråfargen over. To be continued…. 🙂 #håndarbeid #hobby #strikk #mammablogg 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..