Lov å vise jul?

Jeg elsker disse strømpene, og de har  jeg laget MANGE av. De søte endene er helt spesielle og sjarmerende syns jeg. Fant dette bilde, da jeg rotet rundt i arkivet nå. Jeg har laget rundt 20 slike og sendt rundt i Norges land. 🙂 Artig… Navnene er brodert på, og mine 4 har også slike, en hver 🙂 

 

#mamma #mammablogg #medialiv #foreldre #gjørsågodtmankan #pappaliv #mammaliv #hverdag #håndarbeid #søm #jul #sy #syselv

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..