Drømmer…

Først, se bort fra potetgullet – for de som trener, ikke spiser godteri, ikke skal ha karbs, teller kalorier, ikke spiser stivelse, går på lavkarbo – eller noe annet jeg måtte ha glemt nå, se bort fra bildet, så dere ikke blir fristet. 😉 Jeg sitter ved kjøkkenbordet å jobber, og tillater meg å drømme tilbake til November. Da satt jeg her å arbeidet. Jeg var med pappa til Spania, og på dagene ble det tilbragt mye tid i sola – med noe godt i glasset – jada, og noe usunt attåt… Det er jammen meg snakk om å leve livet, når man kan sitte slik å arbeide? Må innerst inne innrømme, at jeg er litt misunnelig på pappa, som skal ned igjen – til dette, om tre uker .. *Sukk* Men men, ok.. vi har det fint her også… bare ikke akkurat nå, ved kjøkkenbordet kanskje…. :-p 

 

#drømme #spania #mammaliv #mammablogg #reise #benidorm #ferie #pappa #blogg #mobilblogget #mamma #jobbmamma #jobbehvorsomhelst #magasiner

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..