Gi meg (arbeids)styrke..

Slunken kaffe, lav arbeidslyst og strittende moral – det er meg i dag. Jeg sliter noe så sinnsykt med å komme i gang! Altså, jeg er i gang, men komme inn i en steam, der ikke ALT annet er mer morsomt. Det er til og med fristende å ta utav oppvaskmaskina, hvor ille er det ikke da!??!?!?!?! Jeg skal levere en haug med filer til deadline i dag, men akk – tror du DET stresser hjernen min? Neida.. jeg funderer over hvor mange poteter jeg må skrelle til middagen, hvorvidt jeg skal ta en pause å lese DetNye som jeg forøvrig (NÅÅÅÅ) ser at er for jenter i alderen 18-28 år.. jatta… kampanje.. 10 magasiner.. kjenner jeg noen som er såååå unge? :-p Mulig jeg finner noe inspirasjon i dem likevel.. (Hvilket blad er det for slike «gamliser» som meg da?) Hmm… tenke på alder, eller jobbe….. jobbe….

 

#lesestoff #mamma #mammablogg #magasiner #egmont #jobbmamma #mammaliv #jobbliv #altomhåndarbeide #håndarbeid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..