Drivstoff nr…. X

Hva gjør man når det er tomt for kaffekapsler, kun espresso igjen – og man er så sur at man ikke godtar det? Fordi man ikke har lyst på det, akkurat nå? Jo, man føler seg som en drittunge på 4 år, som trasser sin vei til kjøkken, og lager en caffe latte. Og så er alt ok igjen! Jeg bestilte kapsler på mandag, og vanligvis tar det 2 dager med postgang og servicepakke. Men nå hadde Nespresso fått en ny fantastisk ordning – levert på døren, til din jobb. Sist jeg sjekka, stod døra vår der den pleier, og det er fortsatt tomt for kaffe. Jeg syns (veeeldg innerst inne) litt synd på postmannen, om ikke kaffen kommer i dag.. Jeg er nemlig en slik person som ikke er heeeelt blid, om ting tar tid. Etter 15 min i telefonkø, er mange overlykkelige over å endelig komme gjennom linja, og takker og forklarer sitt problem. Hva gjør jeg? Jo, jeg blir så griiiiisesur for at det har tatt 15 min, at jeg har en tendens til å fortelle han i andre enden det! Du kan tenke deg hvor serviceinnstilt, personen i andre enden blir, av å møte meg. Og hvor blir jeg blir av det igjen…..Jada, slik er livet.. hehe 🙂 Det var den kaffeen…. 

 

#kaffe #mobilblogget #foreldre #jobb #mammablogg #jobbmamma #mamma #hverdag #nespresso #drivstoff #medialiv #blogg 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..