De mykeste babyskoene…

Angora Merino er noe av mykeste jeg har kjent på, og jeg har vært i bransjen noen år nå 😛 Jeg måtte derfor snike med meg et nøste og teste, i fjor vår. I Regia sitt hefte som hører til, er det oppskrift på nydelige babyting – og garnet er bare helt fantastisk. Mitt testprosjekt ble disse skoene i delvis  konturstrikk. Er de ikke søte? De ble solgt, da jeg ikke har så små føtter i hus å putte de på 🙂 

#strikk #strikking #mamma #mote #håndarbeid #mammablogg #mammaliv #strikkeselv #selvlaget #ull #babysko #medialiv

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..