Dagens outfit – garantert egen stil!

Dagens hårfarge, kjolens form og farge, og ikke minst en smashing øyenbrynsfarge – utav dimensjoner! Legg også merke til de lekre sokkene, med forskjellig kunsterisk fargekanting. Den stripete toppen, er helt inn, med smale maritim inspirerte striper, og matchende blå tights til! Alt i samme knæsjevalør – for å tross alt, holde stilen! Legg merke til at dagens hårfarge står i stil med ene sokkekanten – nøye gjennomtenkt!

I boka ser dere dagens forbilde, Hippi – hun er stylet og designet av Arne & Carlos, og både har/-og er superpopulær over hele verden (faktisk) For å være helt trendy, burde selvfølgelig håret vært satt opp i en slik liten knute, men som dere ser – så er håret så utrolig tykt, at det ikke er helt enkelt. Jeg har nettopp fått fikset og satt på extensions – så vil nødig ødelegge de! 

Slik som dette føler jeg meg til tider, når jeg blar gjennom make up og outfit innlegg her inne – som en litt hippi, som ikke heeeelt følger med.. 🙂 Dukken er strikket av meg for et par år siden, etter «hageboken» til Arne & Carlos. Jeg klarte ikke dy meg, for å legge inn et slikt innlegg… 🙂 

#mote #hår #makeup #mamma #trend #mammablogg #hverdag #sisteskrik #mammaliv #fest #shopping #strikking #strike #håndarbeid #strikke #arneogcarlos #hageboka #inspirasjon #outfit #antrekk #stil 

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..