Her er mitt lille avtrykk….

Storydresses – En liten periode (2008) drev jeg å lagde eventyr/diktkjoler/storydreses. Ingen ble laget like, og kjolene hadde hver gang, nye dikt/linjer og figurer. Det ble aldri laget to like. Disse var det utrolig mye arbeid med, men jeg elsket å lage de, og mottakerne ble alltid SÅÅÅ glade 🙂 Lille hadde 2-3 av disse, og jeg lagde flere både i gaver og bestillinger. Denne er jeg nok spesielt glad i. Håndavtrykkene er mine og Lilles egne. De er tegnet av, og applikert på, sammen med diktet. I dag hadde jeg nok bare stingsatt de, men da disse ble laget – var jeg fortsatt «fersk» i sømverden 🙂 Skal se om jeg kan finne bilder fra noen av de andre tunikaene, 

Diktet som er på er dette nydelige: 

Det hender du blir lei deg,
Fordi jeg er så liten,
Jeg setter merker alle steder
Og gjør deg ganske sliten

Men hver dag blir jeg større
Ja, en dag blir jeg stor,
Og alle mine avtrykk
Blir bare svake spor

Her er mitt lille avtrykk
Så du kan huske
og forstå hvor søte hender jeg hadde den gang de var små

Jeg bare ELSKER det diktet, det er så nydelig..

 

#søm #håndarbeid #baby #Mamma #barnetøy #mammaliv #blogg #syselv #mammablogg #hverdag #unik #dikt #barn #foreldre #medialiv #syglede #maskinbroderi #Janome

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..