Nestle kondensert melk … *tips*

Denne har jeg enda til gode å finne her i Norge. Jeg får kjøpt de i Danmark og har også funnet de i Sverige. Den er søt og nydelig i bakst. Jeg lagde Pavlova til dessert i dag, og da har jeg en boks med sånn i kremen. Det smaker søtt og nydelig, den er mye tykkere enn noen slag, jeg har funnet her i Norge. Tips til de som liker å bake 🙂 

#tips #oppskrift #nestle #mammaliv #husmor #mat #mammablogg #mamma #bake #pavlova #krem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..