Burda Easy – Sy Lett

Burda Easy er et «nybegynner» magasin, med enkle styles og modeller, som mange kan klare enkelt å sy. Magasinet utgis 2 ganger om året, og er under «vår paraply» i Jacobsen Publications A/S, der jeg er ansatt. Vi utgir BurdaStyle, BurdaPluss, BurdaKids, BurdaEasy –  som mange kanskje kjenner til fra Narvesen hyllene (så sant du er interessert i håndarbeid da) i tillegg gir vi jo ut Symagasinet, Strikkemagasinet og Kreativ Strikk. Det er moro å se hvordan folk lar seg inspirere og syr fra magasinene. I dag kom vår/sommer BE i posten. Det er alltid morsomt å se magasinene på trykk. Jeg er ikke ansvarlig for Burda bladene, men de tre andre. Når vi jobber med tekster, bilder, modeller, design så er jo alt på ark, papir, skisser, data +++ så når magasinet kommer i postkassa, er det alltid moro å åpne, og se resultatet i hendene. (evnt se hva vi burde gjort annerledes :-p ) Nå sitter jeg å venter på at middagen skal koke ferdig…… 

 

#familie #middag #Mediehuset #mamma #mammaliv #pappaliv #4barn #storfamilie #håndarbeid #sy #søm #homemade #syselv #magasiner #lesestoff #jobbmamma #mammablogg

4 kommentarer

  1. Oi, det kunne vært noe for meg! Jeg kunne sy en gang i tiden, men så glemte jeg alt 😛 Ser mange lager mye flott ved å sy, så det hadde absolutt ikke vært dumt å lære det igjen. Ha en flott dag! 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..