PTDesign strikk

 

Å ta bilde av meg selv, er noe jeg ikke gjør for ofte. Men, i mangel på lyst å spør noen andre, blir det ofte noen (uklare) selvportretter, her i PT genseren. Jeg droppet en blomst på brystet/bak. Heklet opp en, men den så mer ut som en forkvaklet sjøstjerne, som hadde satt seg fast og fått ulike kroppsdeler – så den ble forkastet. I tillegg syns jeg den er mer anvendelig uten pynt. Droppa tankene om å broderer på den og, finest enkel tror jeg. Jeg er sånn «ull klør» menneske. Derfor var jeg kjempespent da jeg prøvde denne på første gangen. Men det går fint ! Den er strikket i Rauma Baby ull og PT Plum. 3 tråder på pinne nr 7. Myk og deilig genser! 

 

#håndarbeid #ptdesign #strikk #strikking #mammaliv #mamma #blogg #homemade #canon

4 kommentarer

  1. jøss, hva er det du ikke kan?? Du er utrolig kreativ må jeg si.. Misunner deg det der… Eneste jeg har fått til å sy er et par puter og dynetrekk… sånn rett frem søm…

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..