London med teens!

 

2-3 dager i London med de eldste barna, var en super tur. Jeg har pleid å reise en liten tur med guttene høst eller vår. I fjor var jeg og Medium i Gdansk. I år gikk turen til London. Vi koste oss masse, og rakk ufattelig MYE på 1 og 1/4 dag til rådighet. Om 3 uker etterpå var jeg tilbake – den gangen med mediapappa. For mange år siden, nærmere 11 – jobbet jeg en liten periode i London – det var rart å være tilbake, som turist. 🙂 

 

 

Besøk i Baker Street 221B var obligatorisk. Vi har mengder med bilder her innefra, men velger å ikke legge ut så mye. Er du i London, så ta deg en tur hit, for min del var det verdt det. Men det er nok mest spennende om du er en «Sherlocker».

 

 

 

 

Madame Tussand.. hadde det ikke vært for at guttene aldri har vært der, hadde jeg glatt droppet det. KØØØØØØ! overalt og i milevis 🙂 Men artig. Var i MT i New York for 11 år siden, så var litt artig å se det her i London, tross kø og mye sure og utålmodige turister.

 

 

 Steakhouse er en favoritt! 

 

 

Selfridge er et must når man er i London! 🙂 

Har du sett tvserien? 

 

 

 

 

 

 

 

Vi bodde i Sussex Gardens, noe som anbefales. Veldig fint området og kort vei til Paddington Station. Kort vei til stoffbutikkene i området, og får de musikkinteresserte er det ikke langt til musikkområdet – blant annet skolen der Elton John gikk osv… 🙂 Vi bodde i samme gate, da jeg og mediapappa var der, 3 uker etterpå.
 
#london #reise #reisemedbarn #sherlock #familie #blogg #mammaliv #mammablogg #teens 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..